Power Whitening YF valkaisuaine

WHITEsmile POWER WHITENING YF (YELLOW FREE) -VALKAISUAINE, 40% HP

Lääketieteellinen hampaiden valkaisuaine vitaalien ja ei-vitaalien hampaiden vastaanottovalkaisuun
Helppokäyttöinen sekoittava kärki
Vaikuttava aine 40 % vetyperoksidi (HP), sekoitettuna 32%
Käyttö kemiallisesti aktivoituvana tai yhdessä erilaisten valottimien kanssa
Säilytys +4– +12 °C
CE1023 / Medical Device Directive 93/42/EEC

Power Whitening

Pakkauksen sisältö:

Ainutlaatuinen vastaanottovalkaisu, varoaika vain neljä tuntia valkaisun jälkeen!

PROvalkaisu maahantuo ensimmäisenä Suomessa suuhygienistien ja hammaslääkäreiden käyttöön kemiallisesti aktivoituvan Power Whitening YF -tehovalkaisugeelin (ilman valoa aktivoituva), voidaan käyttää myös valottimen kanssa. Power Whitening YF mahdollistaa lyhyemmän varoajan juoma- ja ruokarajoitteiden suhteen. Valmistajan suositus on välttää värjääviä, happamia tai mausteisia ravintoaineita vain neljä (4) tuntia valkaisuhoidon jälkeen.

Power Whitening YF 40% HP (seos 32 %) on 2-komponenttinen valkaisuaine värjäytyneiden hampaiden käsittelyyn. Se on tarkoitettu vain lääketieteelliseen, ammattilaisten hammashoitolan vastaanotolla suoritettavaan valkaisuun. Voidaan käyttää myös ei-vitaalin (juurihoidettavan) hampaan valkaisuhoitoon.

Valkaisuaine aktivoidaan sekoittamalla geelin kaksi komponenttia helppokäyttöisellä Mixing Tip -kärjellä. Värillinen (keltainen) geeli voidaan levittää suoraan sekoituskärjestä hampaille. Sen viskositeetti estää, ettei ainetta vahingossa tipu tai valu.

Käyttämätön valkaisuaine voidaan säilyttää suljetussa valkaisuaineruiskussa säilyvyysajan loppuun asti. Sitä voidaan käyttää valkaisuhoidossa, kun valkaisuaineruiskuun vaihdetaan uusi sekoituskärki.

Voidaan käyttää eri valottimen kanssa maksimaalisen aktivoinnin saavuttamiseksi (mm. laser, led, halogen, UV). Valoaktivointiajat:

WHITEsmile Power Whitening YF on lääkinnällisten laitteiden direktiivin, Medical Device Directive 93/42/EEC, mukainen ja se vastaa standardin EN ISO 28399 vaatimuksia.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous:

Arja Korpelainen
Suuhygienisti (AMK), valkaisukouluttaja 
Puh. 040 530 0077
Sähköposti: arja@laservalkaisu.fi