Hampaiden valkaisutuotteet

Valkaisutuotteet alan ammattilaisille

Edistyksellisen laservalkaisun ja laadukkaisen valkaisuaineiden ansiosta hampaiden valkaisut saadaan tehtyä yhdellä vastaanottokäynnillä tutkitusti, turvallisesti, tehokkaasti ja alhaisin tarveainekustannuksin. Ota yhteyttä:

Arja Korpelainen
Valkaisukouluttaja, suuhygienisti (AMK)
Ota yhteyttä, puh. 040 530 0077
Lähetä sähköpostia: arja@laservalkaisu.fi

Kaikki toimittamamme koneet ja valkaisuaineet ovat tutkittuja ja testattuja, CE-merkittyjä tuotteita. Käyttöönoton yhteydessä koulutamme kaikki asiakkaamme. Erinomaisten tuotteiden lisäksi vahvuutemme on joustavuus ja nopeus sekä pitkä kokemus hampaiden valkaisujen tekemisestä ja tuotteiden jälleenmyynnistä.

Tutustu tuotteisiin

Valkaisuaine | Light Whitening AC 
(Active Chlorophyll) 32% HP

Ainutlaatuinen vastaanottovalkaisu, varoaika vain neljä tuntia valkaisun jälkeen!

PROvalkaisu on tuonut ensimmäisenä Suomeen korkeat laatustandardit omaavan hampaiden valkaisuaineen, jossa valkaisuprosessin yhtenä tehosteaineena hyödynnetään luonnosta saatavaa klorofylliä. Soveltuu käytettäväksi erilaisten valottimien kanssa maksimaalisen aktivoinnin saavuttamiseksi.

Tutustu tarkemmin »

Valkaisuaine | Power Whitening YF
40% HP

Ainutlaatuinen vastaanottovalkaisu, varoaika vain neljä tuntia valkaisun jälkeen!

PROvalkaisu on tuonut ensimmäisenä Suomeen korkealaatuisen sekä tehokkaan keltaisen rakenteen omaavan kemiallisesti aktivoituvan (ei tarvita valoaktivointia) hampaiden valkaisuaineen. Soveltuu käytettäväksi erilaisten valottimen kanssa maksimaalisen aktivoinnin saavuttamiseksi.

Tutustu tarkemmin »

VALKAISUAINE | HOME WHITENING 16 % CP

Uusi kotivalkaisumenetelmä, varoaika vain neljä tuntia valkaisuhoidon jälkeen!

Laadukas karbamidiperoksidipohjainen hampaiden valkaisuaine kotona tehtävään kosmeettiseen valkaisuun. Sopii potilaille, jotka haluavat helpon ja hellävaraisen kotivalkaisuhoidon suuhygienistin tai hammaslääkärin opastamana. Home Whitening -kotivalkaisuaine soveltuu erinomaisesti myös vastaanottovalkaisun jatko- ja ylläpitohoidoksi.

Tutustu tarkemmin »

Laitteet | Solase Diodi -laser

Lisää vastaanoton tehokkuutta ja tuottavuutta. Monipuolinen SOLASE Diodi-laser sisältää maailman ensimmäisen koko suun kattavan valkaisu -käsikappaleen. Käsikappale toimii samanaikaisesti sekä ylä- että alaleuan hampaissa. Vastaanottovalkaisun tehosteaika kokonaisuudessaan on vain 6 minuuttia. Monipuolinen SOLASE Diodi -laser soveltuu myös mm. pehmytkudostoimenpiteisiin, parodontologiaan ja endodontiaan. Uusinta teknologiaa ovat nopeat kirurgisilla ominaisuuksilla olevat FastFiber-kärjet sekä johdoton jalkaohjain.

Tutustu tarkemmin »