Light Whitening AC valkaisuaine

WHITEsmile Light Whitening AC (Active Chlorophyll) -valkaisuaine, 32% HP

Lääketieteellinen hampaiden valkaisuaine vitaalien ja ei-vitaalien hampaiden vastaanottovalkaisuun.
Helppokäyttöinen sekoittava kärki
Vaikuttava aine 32 % vetyperoksidi (HP)
Soveltuu käytettäväksi erilaisten valottimien kanssa
Säilytys + 4-12 °C
CE1023 / Medical Device Directive 93/42/EEC

Light Whitening AC

Pakkauksen sisältö:

Ainutlaatuinen vastaanottovalkaisu, varoaika vain neljä tuntia valkaisun jälkeen!

PROvalkaisu on tuonut ensimmäisenä Suomessa suuhygienistien ja hammaslääkäreiden käyttöön ainutlaatuisen valolla aktivoitavan hampaiden valkaisuaineen, jossa valkaisuprosessin yhtenä tehosteaineena hyödynnetään luonnosta saatavaa klorofylliä.

Light Whitening AC hyödyntää "active chlorophyll" -prosessia ja on väriltään vihreää. Prosessi on Saksassa todettu toimivammaksi kuin tavallinen punainen valkaisugeeli. Klorofylli toimii valkaisuprosessissa fotokatalyyttinä eli lisää valkaisua suorittavien peroksiradikaalien määrää.

Uudella klorofylli-valkaisulla saadaan aikaan upea lopputulos yhdellä vastaanottokäynnillä. Klorofylli-valkaisu mahdollistaa myös lyhyemmän varoajan juoma- ja ruokarajoitteiden suhteen. Valmistajan suositus on välttää värjääviä, happamia tai mausteisia ravintoaineita vain neljä (4) tuntia valkaisuhoidon jälkeen.

Light Whitening AC 32% vetyperoksidi on 2-komponenttinen valkaisuaine värjäytyneiden hampaiden käsittelyyn. Se on tarkoitettu vain lääketieteelliseen, ammattilaisten hammashoitolan vastaanotolla suoritettavaan valkaisuun. Voidaan käyttää myös ei-vitaalin (juurihoidettavan) hampaan valkaisuhoitoon.

Valkaisuaine aktivoidaan sekoittamalla geelin kaksi komponenttia helppokäyttöisellä QuickMix-kärjellä. Värillinen (vihreä) valkaisuaine voidaan levittää suoraan sekoituskärjestä hampaille. Sen viskositeetti estää, ettei ainetta vahingossa tipu tai valu. 

Käyttämätön valkaisuaine voidaan säilyttää suljetussa valkaisuaineruiskussa säilyvyysajan loppuun asti. Sitä voidaan käyttää valkaisuhoidossa, kun valkaisuaineruiskuun vaihdetaan uusi sekoituskärki.

Soveltuu käytettäväksi erilaisten valottimien kanssa maksimaalisen aktivoinnin saavuttamiseksi (mm. laser, led, halogen, UV). Valoaktivointiajat:

Light Whitening AC on lääkinnällisten laitteiden direktiivin, Medical Device Directive 93/42/EEC, mukainen ja vastaa standardin EN ISO 28399 vaatimuksia.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous:

Arja Korpelainen
Suuhygienisti (AMK), valkaisukouluttaja 
Puh. 040 530 0077
Sähköposti: arja@laservalkaisu.fi